Middag hos Kerstin o Lennart....

Ja, nu är det Söndag och det lider mot eftermiddag, tänk att helgerna skall behöva gå så fort.....
I fredags hade vi Wille hos oss tills på Lördageftermiddag. Det är så härligt att ha honom här, jag njuter och ägnar all min tid åt honom då...
Lördagkvällen var vi bjudna till våra vänner Kerstin och Lennart uppe i Kullsta. Jag gick en promenad dit för då hade jag åtminstonde lite bättre samvete eftersom vi var bjudna på middag. Och jag vet att Kerstin är en hejare på att göra riktig god mat och mycket.
Vi fick varm smörgåstårta som det var en massa goda fyllningar i. Till efterrätt var det glass med maränger. Ja jag vräkte ju i mig förståss och jättemycket för det var så fruktansvärt gott.
Sen så hällde man ju i sig en hel del bersa på det och en massa onyttigheter som bl.a ostkrokar som jag är helt maniska på. Det var mums hela kvällen....
Kvällen blev förståss sen och vi kom nog inte i säng förrän vid två-tiden. Men vad gör det  egentligen ? Man skall njuta av livet och ta dagen som den kommer. Det är bara så synd att huvudet värker lite väl mycket idag, men jag känner mig rätt så pigg trots allt.
Per sitter i källaren och lirar trummor för fullt. Bosse är och tränar med ensembeln, Allt för byn och Emma är uppe i Pålgård. Pojken (katten ) har jag slängt ut på altan för han behövde komma ut i friska luften efter att ha  legat och sovit sen igår eftermiddag.  Så nu ska jag ta och göra en uppryckning här hemma och städa.......blä, men jag måste.......


Jaha...

Jaha, här ligger jag i sängen med datorn på knäna och kan inte sova....
Dessutom så har jag en sjujäkla träningsvärk i magmusklerna. Japp, jag har börjat träna.
 I förrgår hade Hanna min äldsta, en riktig genomkörare i träningslokal med Emma och mig.
Det var full speed från början till slutet med hög dunka, dunka musik som vrålade ur högtalarna och Hanna skrek på oss hela tiden att nu var det bara till att köra hårt. 
Det var många moment vi skulle ta oss igenom först cyckla en kvart och sen efter detta var det till att hoppa hopprep. Jag nockade mig själv nästan med brösten då jag hoppade som ett tok, eldröd i ansiktet.  Jag klarade det hyfsat, cirkus fem hopp åt gången hm..
Emma stod på gåbandet och svettades i nära 40 minuter och sen så var det bara till att prova det ena momentet efter det andra och Hanna skrek på oss och triggade oss hela tiden. 
Värst var dock magövningarna, jag kunde cirkus lyfta mig en centimeter från golvet, men jag hade roligt trots den sveda som upptstod i magen.
Jag var så jäkla trött och jag blev så hungrig. Jag stillade min hunger med en fräsch nyttig drink med diverse nyttiga ämnen i hemma hos Hanna och det var så gott och mättande ett tag.
När jag kom hem sen, så hade jag kunnat ätit ur hela skafferiet. Men det blev en kopp lugnade te och sen så var det bara till att lägga sig och jag somnade så gott kan jag lova och vaknade på morgonen med att jag hade väldigt svårt att röra mig. Värst var det i mina magmuskler som jag inte visste att jag hade ens. Magmuskler vad är det ?
Det skakade där inne i musklerna på förmiddan, ungefär som småfiskar simmade  omkring där inne.
Har tagit en kvällspromenad och det var underbart ute, sådär bitande skönt åt kinderna, uppfriskande...
Gonatt.....

En vecka sen premiären..



image50



Premiären var fantastisk....de är helt otroliga....















Stjärnorna...



Emma och jag skulle ta oss en titt bakom kulisserna på Intiman. Det första vi möts av är denna stora skylt på stjärnorna. HÄFTIGT !!!!
Vilket mysigt ställe, stämningen där inne kändes lite extra.
Bara  inredningen och att få se denna SCEN.......
Jag drömde mig genast bort .......
då jag såg mig själv stå där på scenen under strålkastarnas sken med full orkester bakom mig.
Ett rungande gitarrsolo och jag ser hur jag själv står där sjungande på med en sjujäkla låt i ett svart glittrande snävt fodral och tjugo kilo lättare.  Jag har tre meter höga sylvassa klackar på mig som är så vassa att många ur publiken måste värja sig från dess bländande ljus.
Efter min sång ser jag  hur det plötsligt sakta och vackert  faller ner stjärnglitter ner från scentaket och hur det lägger sig mjukt och sakta på mitt svallande hår och jag hör hur människorna applåderna därute i salongen.
Blommor kastas upp till mig och jag är såååå lycklig, mitt VITA  bländande leende tycks aldrig ta slut.
Eftersom jag håller på att svimma, så kommer denna otroligt snygga Rafael och tar mig i sin  famn och lyfter upp mig. Jag  ligger lätt som en fjäder i hans famn, han bär ut mig  i logen, baddar min panna och applåderna bara fortsätter där ute. En liten fe flyger plötsligt över mig också, med sitt spö...............

BERIT, BERIT,  va kul att se dig...öh, oj, oj, jag drömde mig visst bort lite, och där står min stjärna Bosse och jag är så glad att se honom......pussar honom hårt.....
Ja, jag blev lite upprymd då jag kom in där på Intiman, hm.........

Mat och fika...

                                            RAAAP.............


Ja, Emma och jag har verkligen varit runt i Stockholm, promenerat, handlat, fikat och ätit gott.

Vi var bl.a till ett litet mysigt cafe på Odenplan där vi satt och tittade på alla människorna som passerade där utanför gatan, bara det är ett nöje.
Personalen på cafet var hur trevliga som helst och vi hade en liten pratstund då vi även delade ut ett reklamblad om Allt för byn och berättade lite om deras show på intiman. De blev intresserade och skulle kanske gå och titta i Januari...

Hej  så länge....

Semester Stockholm....

Nu har Emma och jag varit några dagar här i storstaden..
Bussresan ner gick bra, jag sov större delen av resan och det är inget ovanligt eftersom jag har en otrolig förmåga att somna snabbt då jag åker bil eller buss. Så att resa är ganska enkelt för mig, bara att drömma sig bort..
Emma och jag tog staden med storm igår via buss. Vi har redan åkt upp en massa busspengar. Men det är roligare att åka buss än tunnelbana. I buss hinner man se en hel del och försöka registrera in i hjärnan var man befinner sig. Men det är jäkla lätta att virra bort sig, men vi har karta...Vi var ute hela dagen, gick i affärer, åt och fikade på mysiga ställen.
Vi tog oss en sväng i på hotell Amaranten där Allt för byn gubbarna håller till. Fick bl.a en bamsekram av Per Bergvall och även av Östen Nilsson som också befann sig där i jobbärenden. Härligt att se hela gänget...
Grabbarna verkade må bra, men en aning sliten, faktiskt...Kent hade lite hemlängtan bl.a och även Bosse också...
Senare på kvällen kom Bosse hit till oss på Söder där vi bor hos Gunnel och sen till en god middag till vår vän Hans.Kom hem sådär proppmätt och lagomt drucken på nattkröken..
Min mobiltelefon ringde igår och det var min Wille"bus" som sa-  Hej momma, du jag glömde en sak, jag vill följa med dig till stockholm och titta på allt för byn där morfar är. Ja, vad säger man då ? Jag skulle kunna satt mig på flyget och hämta hit honom med detsamma....
Nu ska vi dra ut på stan och in på Intiman och kolla lite hur det är där...
Hej så länge.....


RSS 2.0